Chabo Bags

 

Sinds januari 2017 met trots ons nieuwe merk!

Een fantastisch mooi merk dat voor de dames maar ook voor de heren de mooiste items produceert. De tassen zijn uniek en toch klassiek. Met ieder seizoen een mooie nieuwe kleur dat met de modetrend volstaat. Hoe dan ook je bent altijd trendy met een Chabo Bag aan je schouder.

Zit jouw gewenste kleur er niet meer tussen? Schroom niet en vraag het ons. Wij zullen er alles aan doen om je wens uit te doen komen! Wil je meer weten over de fabricage van de tassen, lees dan het onderstaande bericht.

Hoe worden de tassen gemaakt?

Al het leer dat voor de Chabo Bags gebruikt wordt is plantaardig gelooid in Indonesië en onderscheidt zich nog echt door de manier van handwerk waardoor er unieke tassen gemaakt worden.

De transformatie van huiden is een proces dat langzaam gebeurt in houten vaten, met respect voor het milieu. Het kleuren van de huiden is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke Tanines. De kleuren die door plantaardig looien worden geproduceert zijn rijke en warme tinten die er natuurlijk uitzien. Daarnaast blijft de huid van het leer zichtbaar.

De meest voorkomende tannines worden verkregen uit verschillende boomsoorten.

Plantaardige looien is milieuvriendelijk,
Doordat er voor de Chabo Bags natuurlijke tannine wordt gebruikt, zijn de tassen uniek en worden ze alleen maar mooier in gebruik. De kleuren die plantaardige looien produceert zijn rijke en warme tinten die er volledig natuurlijk uitzien!

 

© 2016 - 2023 J & S BlondT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel